Vezi ce spun participantii despre programul nostru!

Am venit sa fiu alaturi de Oana. Am cunoscut-o acum un an si jumatate cand am facut primul curs cu ea – Alege fericirea copilului tau. Oana este o fiinta minunata de la care am invatat foarte multe lucruri.Parcurgerea cursului ei mi-a schimbat viata, a mea si a familiei mele. Cu toate ca nu am impus nimic celorlalti, dar schimbandu-ma eu, totul s-a schimbat in bine.

Alexandra Pisaru

Eu am crezut tot timpul ca sunt o mama minunata si extraordinara. Am aflat ca am multe lucruri de invatat, pentru ca nu ne nastem cu un manual de instructiuni.Nu am stiut niciodata cum sa-i limitez, ii lasam pe copii sa faca ce vor si aici am aflat cum sa-i limitez fara sa le pun limitari.As recomanda tuturor parintilor sa treaca prin cursul Oanei pentru ca este unic si extraordinar.

Cerasela Rogen

Ma bucur ca exista oameni ca Oana, care ne impartaseste ce a gasit ea. Pe vremea parintilor nostri nu existau cursuri de dezvoltare personala. Eu am venit la fiecare seminar si  se vede o mai buna comunicare cu copiii, o mai buna comunicare cu sotul.

Mihaela Florescu

Ce ma bucura, este prezenta intr-un numar atat de mare a mamicilor, ca am vazut ca au venit mamici cu copii si au venit si tatici. Asta imi place si mai mult – implicarea ambelor sexe, pentru ca o familie este formata din mama, tata si copil, daca apare.

Mihaela Tatu

Ce mi-a placut foarte mult si mi-a fost de ajutor a fost sa aflu ce sa fac cu copilul in situatie de criza. Un alt lucru important pe care l-am invatat a fost cum sa fiu atenta la emotiile mele si ale copiilor mei. Atat Oana cat si Zoia au o energie foarte frumoasa si se completeaza una pe cealalta.

Alexandra Simion

A fost minunat ceea ce am intalnit aici. Nu am crezut ca pot sa intalnesc niste oameni atat de frumosi, atat de calzi si atat de prietenosi.Am invatat cum sa fiu atenta la mine si cum sa fiu atenta la copiii mei.Copiii mei au inceput deja sa simta acest lucru si am observat o schimbare si din partea lor.

Alexandra Pisaru

Tot ce am invatat sunt lucruri de bun simt pe care fiecare dintre noi le avem insa poate nu tot timpul ne dam seama de ele.Am invatat sa ascult. Am invatat sa fiu prezenta in viata mea si in viata copilului meu.Viata mea pot spune ca s-a schimbat.Acum am o fetita care imi spune cand este suparata. Imi spune ce simte si din ce motive se simte asa.

Bianca Giurgiu

Comments