Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti posta comentarii pe blog-ul  www.copiiminunati.ro si vine ca o completare a Politicii de confidentialitate a site-ului.
Orice persoana care acceseaza acest continut va trebui sa accepte termenii si conditiile prezentate in continuare, fara alte limitari sau rezerve. Daca nu acceptati in totalitate aceste conditii, va rugam sa parasiti blog-ul.

 

Referitor la legaturile din blog catre alte site-uri, mentionam ca prin utilizarea lor parasiti blog-ul nostru, neasumandu-ne nicio responsabilitate pentru aceste site-uri sau pentru continutul sau software-ul lor. Daca decideti sa le utilizati, o faceti pe propria raspundere.
Textele publicate, exprima impresii, pareri si informari pe principiul “asa cum sunt”. Nu avem pretentia ca cele prezentate exprima 100% realitatea sau veridicitatea informatiei. Pentru aceasta consultati serviciile de specialitate.

Postarea opiniilor/comentariilor presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

  1. In campul “Nume” se introduce numele dumneavoastra sau pseudonimul.
  2. Este interzis spam-ul (postari multiple ale aceluiasi comentariu).
  3. Este interzisa utilizarea unui limbaj indecent, vulgar, obscen, discriminator, xenofob sau rasist in comentarii. Injuriile de orice fel sau instigarea la violenta nu sunt premise.
  4. Sunt permise numai comentariile in limba romana. Comentariile ce contin prescurtari abuzive, precum si scrierea cu tz,sh, k, y este interzisa, cu exceptia cazurilor in care pot aparea confuzii.
  5. Comentariile in contradictoriu cu cele postate de alti utilizatori se fac in limita bunului simt, fara jigniri.
  6. In acest blog nu se face politica! Comentariile ce au conotatii si referiri politice nu sunt permise.
  7. Ne rezervam dreptul de a nu publica unele comentarii, fara sa dam explicatii suplimentare.

 

Redactia copiiminunati.ro isi rezerva dreptul de a sterge/modera orice comentariu si de a interzice postarea comentariilor oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii, fara a da explicatii ulterioare.

Comments