GHID DE SUPRAVIETUIRE PENTRU PARINTI

Manual pentru părinţi şi viitori părinţi
Acest DVD aduce înţelegere asupra emoţiilor care ne stăpânesc atât pe noi părinţii, cât şi pe copiii noştri.
O singură dată copiii noştri sunt copii. De ce să ratăm ocazia ca ei să ajungă nişte adulţi echilibraţi emoţional? Vor trece mai târziu prin multe zile, luni sau chiar ani întregi de suferinţă, ca să schimbe situaţia.
Soluţia nu e într-o reţetă, ci într-un fel de a fi! Există un set de abilităţi pe care este bine să şi le dezvolte un părinte. Te invit să afli şi să exersezi aceste abilităţi.

 

Acest DVD este pentru tine dacă răspunzi cu DA la una dintre următoarele întrebări:

 • Copilul tău plânge cât e ziua de lungă iar noaptea se trezeşte de nenumărate ori?
 • Copilul tău are crize de isterie pe care nu le înţelegi şi nu ştii cum să le gestionezi?
 • Te-ai săturat să îi spui de zeci de ori acelaşi lucru şi să nu fii ascultat?
 • Eşti îngrijorat pentru că ai un copil fricos sau timid, care îşi face foarte greu prieteni şi nu are încredere în el?
 • Bunicii îl răsfaţa prea mult şi distrug toată disciplina pe care vrei tu să o impui?
 • Nu reuşeşti să afli ce face la grădiniţă sau la scoală, pentru că nu vrea să îţi spună nimic?
 • Nu poţi stabili reguli pe care să le respecte, indiferent cât de multe pedepse sau recompense foloseşti?

Lucrând cu părinţii în atelierele mele, am întâlnit adesea obiecţia “nu am timp să învăţ cum să fiu părinte”. Prezenţa la aceste ateliere necesită un efort suplimentar pentru părinţi.
De aceea am creat acest material. Este 1 DVD care poate fi urmărit oricând şi oriunde.

5 MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ CUMPERI ACEST DVD

 1. Vei şti cum să alegi să acţionezi în momentele dificile în care, până acum te-ai simţit depăşit, ţi-ai pierdut răbdarea, te-ai enervat sau te-ai supărat.
 2. Vei renunţa pentru totdeauna la vinovăţia că nu eşti un părinte suficient de bun pentru copilul tău.
 3. Nu vei mai putea fi manipulat şi vei renunţa la încercările de a-i manipula pe ceilalţi.
 4. Îţi vei cunoaşte mai bine copilul şi partenerul de viaţă şi vei şti cum să influenţezi în mod eficient unele schimbări în comportamentul lor.
 5. Vei şti cum să creezi şi să păstrezi armonia şi liniştea în familia ta.

IATĂ MAI MULTE BENEFICII

Vei afla aici:

 • cum să gestionezi situaţiile de criză ale copilului şi cum să îl ajuţi să treacă peste frustrare
 • cum să elimini tensiunile din familie, apărute din cauza stresului şi oboselii de după o zi de lucru sau de şcoală
 • cum să comunici cu copilul atunci când are emoţii puternice sau când îl doare ceva
 • cum să eviţi certurile şi supărările
 • cum să găseşti un echilibru între rolurile pe care le ai în familie
 • cum să îţi găseşti echilibrul emoţional în orice situaţie (mai ales atunci când copilul este bolnav şi are cea mai mare nevoie de tine)
 • când şi cum se formează stima de sine a copilului
 • care sunt acele mesaje care îţi asigură o comunicare excelentă cu copilul tău
 • ce emoţii ascund întrebările şi cererile copilului tău
 • cum să devii prietenul de încredere al copilului tău
 • ce să faci când copilul este timid sau violent
 • ce să faci când copilul minte sau este prea visător

VREAU SĂ PRIMESC ACEST DVD

Cine este Oana Popa

Sunt autor, life&business coach, trainer, fondator al blogului www.copiiminunati.ro, coach în cadrul proiectului : “Zburd – Educaţie prin coaching”.
Organizez seminarii, cursuri şi workshop-uri utile în parenting şi în relaţiile de cuplu, fiind specializată în relaţii de cuplu şi în coaching emoţional pentru copii şi adulţi. În anii 2012 şi 2013 am fost coach voluntar în cadrul proiectului “Zburd – Educaţie prin coaching”, unde am lucrat în calitate de coach de echipă, cu profesori, elevi şi părinţi. În prezent sunt implicată în extinderea acestui proiect la nivel naţional.
Deoarece pasiunea mea cea mai mare sunt oamenii, am înfiinţat blog-ul CopiiMinunaţi şi clubul pentru părinţi şi copii AşiiVeseliei.
Sunt mama a doi copii, unul de 17 ani şi unul de 11 ani.

Ce pierzi dacă nu cumperi acest DVD?

 • Nu vei afla care sunt cele 5 abilităţi care te ajută să eviţi certurile inutile şi să aduci armonia în relaţiile tale.
 • Nu vei afla care sunt cei 5 paşi pe care îi ai de făcut pentru a stabili eficient limite în relaţia cu copilul tău.

VREAU SĂ PRIMESC ACEST DVD

Care este investiţia ta?

Preţul DVD-ului

150 lei

satisfactie garantata

Dacă nu îți place informația primită, cum e prezentată
sau orice altceva, returneaza produsul in 14 zile şi vei primi banii înapoi pe loc.

Bonusuri (în valoare de 100 lei)

Bonus Manual parinti

1 CD cu materialul audio, în format MP3
1 broşură cu transcrierea materialului video
7 fişe de lucru care te vor ajuta să te cunoşti mai bine, să parcurgi foarte uşor exerciţiile propuse şi să creezi obiceiuri sănătoase în relaţiile tale

Ce spun participanţii (testimoniale)

simona
Lucrez împreună cu Oana de câțiva ani, în proiectul Zburd-Educație prin coaching. Oana este menită să aducă bucurie în sufletele oamenilor, asemeni unei raze de soare. Iubește foarte mult copiii și, în diverse moduri, îi învață și pe adulți să manifeste această dragoste: fie că este vorba despre profesori sau chiar despre părinți. Dacă ești părinte, nu înseamnă că știi întotdeauna cum să îți arăți dragostea într-un mod care să ajungă la copii. Se vorbește din ce în ce mai mult despre necesitatea unei școli a părinților. Prin parcurgerea acestui manual, pătrundeți într-o astfel de școală a auto-cunoașterii, a empatiei și a bunei înțelegeri în familie.
Simona David Crisbășanu | președinte al Asociației ROI
inițiator al proiectului Zburd-Educație prin coaching (www.zburd.ro)

alexandra
Participarea mea la cursul „Alege fericirea copilului tău” a fost ca o magie pentru mine.
Tot ce am descoperit în aceste 6 săptămâni m-a ajutat să mă apropii mult de copiii mei, de familia mea iar atmosfera din casa noastră s-a schimbat. Am învăţat cum să fiu atentă la mine, la copiii mei şi la toţi cei din jur, am învăţat empatia, am învăţ să privesc o situaţie din mai multe unghiuri astfel încât să găsesc partea pozitivă mai uşor şi să reuşesc să îi înţeleg pe ceilalţi. Acum îmi accept copiii aşa cum sunt şi sunt deschisă să îi ascult şi să îi îndrum cu multă blândeţe dar şi fermitate în acelaşi timp. Au fost nişte momente cu o căldură şi o energie extraordinare pe care le-aş repeta ori de câte ori am ocazia şi pe care le recomand oricărui părinte său viitor părinte.
Pentru mine au fost nepreţuite! Mulţumesc, Oana!
Alexandra Pisaru | mama a doi copii de 9 ani si 4 ani

ionut
Cursul m-a impresionat în primul rând prin sinceritatea şi căldura Oanei.
Exerciţiile şi jocurile de rol m-au făcut să realizez că, de cele mai multe ori, problema nu este la copil ci este la mine. Trebuie să lucrez mai întâi la conştientizarea şi asumarea propriilor emoţii dar şi a declanşatorilor acestora ca apoi să pot gestiona corect emoţiile copiiilor şi interacţiunea cu ei.
Ionuţ Măiţă | tatăl a doi băieţi de 7 ani si 5 ani

doriana
Până să ajung la cursurile Oanei nu ştiam ce e EMPATIA… dar acolo am învăţat… acolo am învăţat că pot să îmi ajut copilul învăţându-l să-şi definească emoţiile… să le spună pe nume. Acolo am învăţat să nu mă mai “îngrijorez” ci doar să mă “preocup” de soarta copilului meu; să-l las pe el să găsească soluţia potrivită oricărei situaţii. Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc – “Copii minunaţi” fac părinţii MINUNAŢI.
Doriana Halău | mama unei fetiţe de 8 ani.

adrian
Am învăţat să fiu mai atent la mine dar şi la cei din jur, am învăţat să identific, să recunosc anumite tipare comportamentale şi am fost surprins că acele tipare care mă nemulţumesc la copil se regăsesc întocmai la adulţii ce sunt în preajma lui cel mai mult timp, care devin un fel de modele pentru el.
Am învăţat să petrec timp de calitate cu copilul, jucând diverse jocuri şi am constatat cu surprindere că ar renunţa oricând la tabletă sau televizor pentru a petrece timp cu mine… Am învăţat că trebuie să încep să mă schimb eu, nu să-i cer copilului anumite lucruri…
Adrian Tripaş | tatăl unei fetiţe de 8 ani

lili
Alege fericirea copilului tău este o experienţă pentru care sunt recunoscătoare.
Sunt recunoscătoare pentru că mi-a dat vreme şi cadru pentru lucrul cu emoţiile, pentru faptul că am interacţionat cu părinţi diferiţi într-un mediu în care ne-am spus ideile franc, argumentat, fără a judeca sau a fi judecaţi, sunt recunoscătoare pentru susţinere şi pentru faptul că am putut să ofer susţinere la rândul meu.
Oana a generat această comunitate care creşte armonios şi firesc, aşa cum sunt şi interactunile cu ea. ”Alege fericirea copilului tău” mi-a arătat încă odată că nu este suficient să îţi doreşti să ai un copil fericit, trebuie să îi şi dai voie să fie fericit. Eu parcurg acest drum al alegerilor alături de fetiţa mea şi de soţul meu. Conştientizarea cea mai importantă a fost aceea că energia din care faci sau nu faci anumite acţiuni este molipsitoare.
Cristina Adam| mama unei fetite de 2 ani si jumatate

corina
Ce a însemnat pentru mine cursul de pareting?
Noroc, cunoaştere, să mă descopăr pe mine, să fiu atentă la mine şi la cei din jurul meu .
Întâmplarea a făcut să dau pe internet peste mesajul Oanei de a veni la cursul ei. Eram într-un moment tensionat cu fetiţa mea Maria (de 1 an şi jumătate), seara la culcare aveam un adevărat concert şi amândouă eram nervoase, supărate şi obosite înainte de culcare. Am mers la cursul Oanei, care ne-a prezentat capitolele întregului curs şi mi-am dat seama că am nevoie de aşa ceva şi că nimic nu e întâmplător.
Este un curs foarte bine structurat în care ai parte de o experienţă utilă şi plăcută în acelaşi timp.
Oana, care este o persoană optimistă, plină de entuziasm şi motivaţională, a reuşit să îmi capteze atenţia prin prezentarea cursului cu jocuri, teme şi discuţii interactive.
Am aflat multe lucruri de la mine şi de la cei din jurul meu, am învăţat să fiu mai atentă la mine şi cu cei de lângă mine, mai ales la fiica mea, astfel încât relaţia mea cu ea este total diferită: comunic foarte mult cu ea, sunt mai atentă la stările şi la emoţiile ei, la ceea ce ea îşi doreşte.
Acum are 2 ani şi jumătate şi avem 1 an de când nu mai folosesc pedeapsa de a o pune la colţ iar copilul meu este un copil fericit, vesel şi comunicativ. Acum fetiţa mea adoarme cel mai bine cu pupicuri de la mine şi/sau soţul meu.
Corina – Elena Crosman | mama unei fetiţe de 2 ani şi jumătate
Contact
oana@copiiminunati.ro
tel: 0744.520.160
Mai multe detalii pe www.copiiminunati.ro
şi pe pagina de facebook

Aşadar, hai să recapitulăm ce primeşti cu 150 lei:

 • 1 DVD cu 10 filme care au în total 93 de minute
 • 1 CD cu materialul audio, în format MP3
 • 1 broşură cu transcrierea materialului video
 • 7 fişe de lucru care te vor ajuta să te cunoşti mai bine, să parcurgi foarte uşor exerciţiile propuse şi să creezi obiceiuri sănătoase în relaţiile tale
 • link pentru download-ul fişelor de lucru imediat ce faci plata
De ce fac asta?
Îmi doresc să am un impact major pozitiv în viaţa părinţilor şi copiilor din România.
Este timpul să facem o revoluţie în educaţia copiilor noştri!

VREAU ACEST DVD + cele 3 bonusuri: CD-ul, broşura si fişele de lucru

Pachet Manual parinti

Produs susținut de:

sfatcopilullogo-Itsy-Bitsylogo-bebelu-rologo-aroi-roZburd - Educatie prin coachinglogo-evoluam-impreuna